úterý 18. října 2016

Hello from Dress and Barbell #bloggerforthefirsttime

First of all.... let me introduce myself #officially 


Víte co mi na vysoké chybí nejvíc ? Písemky.. a možná i celé psaní obecně #tonemyslisvazne, takže přicházím s novým blogem ! Už podle názvu je jasné, že jsem ve svém životě spojila dva odlišné světy - právo a CrossFit #godsaveus... Nadšence prvotřídních spisovatelských kvalit raději předem vyzývám, aby si ve vyhledávači našli něco jiného, ale pokud jste fitness nadšenec (čti  officially engaged with CrossFit), Fashion maniak #kdyztitoneslusitaksetonepocita nebo milovník dobrého jídla #youandmeforever, čtěte dál.





Kdo vlastně jsem a o čem se na tomto blogu dozvíte? 

Je to již delší dobu, během které si pohrávám s myšlenou založit si blog a zásobovat vás články ze světa CrossFitu a fitness (zahraniční závody, tréninky a mnoho dalšího), společně s fashion postama tvořenými nejnovějšími outfity, které ulovím  se slzama v očích kupuju za nehorázné peníze a nakonec, aby se neřeklo tak i nějakými recepty z  maminčiny, zdravé kuchyně. 

A kdo, že mě do mojí "blogerské kariéry" nakopnul? ... The Oskar goes to... Markéta Zvolská <3 Blogerka a Crossfiťačka, kterou mám ze všech nejradši, (protože to CrossFitové utrpení se nejlépe přežívá, když jste #nejlípoblečenýzcelýhoheatu). 







Popis mého života a mé osoby příliš složitý nebude (osobnost raději vynecháme, to až někdy příště). 
Pátým rokem studuji Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, pracuji v advokátní kanceláři a v neposlední řadě jsem CrossFit athlete, trénující střídavě v Performance Power Center Frýdek - Místek a Praze. Takže mě jednoduše poznáte tak, že do CrossFitového gymu většinou přiletím v šatech a lodičkách, namalovaná a upravená. #princezna. Za pár minut tréninku se ze mě v mojich milovaných Reebok Nano 6 teniskách stává #beast #machine.. no jak chcete, ale určitě moc mile a příjemně jako při příchodu nepůsobím. :-D Odcházím jako troska v teplákách s jediným přáním : dobře se najíst a jít spát. #toughlife #anebotakyne 

TAKŽE POKUD SI ZATÍM ŘÍKÁTE, ŽE TO NENÍ TAK HROZNÝ, SLEDUJTE MĚ A ČTĚTE ! 
SLEDOVAT MĚ MŮŽETE NA INSTAGRAMU : https://www.instagram.com/michelle_vokounova/?hl=cs KDE VŠECHNY TY LONG STORY POZNATKY, RADY, NÁVODY A RECEPTY, KTERÉ VÁM ZDE BUDU PSÁT, MŮŽETE NAJÍT V SHORT VERZI. 

#work #heels

Reebok Nano 6 #gymfashion


Goin` home like : "Omg, it`s terrible, I`ll come back tomorrow at 6 am!"




2 komentáře:

  1. Ahoj :) Musím říct, že jsem úplně nadšená, že sis založila blog. Ten Markéty čtu už nějaký čas a právě díky ní jsem objevila Tvůj instagram, který mě vždycky hrozně bavil. Těším se na články! Jsem oproti Tobě sice docela sportovní lemra (rozuměj udržuju nějak rozumně kondičku, ale crossfit by mě zatím zabil :D) a svůj volný čas zaměřuji na jiné věci, ale beru Tě jako ohromnou inspiraci a motivaci alespoň k těm svým pseudosportovním výkonům, o které se denně snažím :) Přeji hezký večer! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kristy :). Vůbec nic si z toho, že jsi ještě něco jako crossfit nezkusila nedělej a určitě se na nějakou hodinu přihlaš, sama uvidíš, že to tak děsivé není a je to spíš druh odreagování a zábavy #hodnezvrhlyzpusobzabavy :D.. Děkuji za pochvalu a já bych Ti taky chtěla poděkovat za Tvůj inspirativní blog, jelikož jsem milovník knížek, Tvůj blog mě donutil zajít nějakou vylovit z knihovny a začít místo právnických učebnic číst běžné knížky. :)

    OdpovědětVymazat